Nu är hemsidan äntligen uppdaterad men mycket ska ändras. Men det var lika bra att säga till er att jag mår bra nu och har fått i ordning på mitt liv nu.
Allt började med förra sommaren då jag gjorde mitt bästa Stockholm Maraton hittills. 4:55:44 blev det, äntligen under 5 timmar som jag hade kämpat så länge att uppnå och det krävdes hård träning för det också. Kanske lite för hårt. Hur som helst tog jag 3 veckors semester efter maraton och det var nog detta som gjorde att jag kunde ta det lugnt och vila hur länge som helst. Det gick ner för fort och helt plötsligt så hade jag ett stort sug av vin. Jag drack mängder av det och slutade nästan i katastrof.

Det värsta var ju att när semestern var slut så fortsatte denna vana men som tur var drack jag inte när jag skulle jobba, det blev mest på helgerna då jag inte jobbade. Jag valde att stänga in mig helt och hållet från allihopa och allting så jag kunde vara ostörd hela helgen.

Det var inte förrän i julas som jag valde att berätta för familjen hur det stod till med mig och det var min räddning. Senare berättade jag för min chef och arbetskollegor om läget och stödet var mycket stort. Det är jag mycket tacksam för. Det är så skönt att man har så fina vänner och kollegor som man kan lita på. Utan er hade jag fortsatt med mina dåliga ovanor.

I år har det varit ett speciellt år. Jag och många av mina kompisar har fyllt 30 år och för 2 veckor sen hade jag en lite fest för mina arbetskollegor. Fick ett vackert tårtfat utav dem så jag kan göra fina tårtor i sommar :-).

När det gäller träningen har jag hittills löp tränat varje måndag i tre veckor och simmat varje tisdag. Nu är cykeln fixad för att användas för sommaren.

Och så vill jag bara säga att det underbart när värmen och solen har kommit och all snö och slask är borta. Sommaren är nära.

En sak till också; jag ska inte springa Maraton i år utan det blir nästa år istället då det är 100 år sen då OS höll i Stockholm.

Det var allt jag hade och säga nu. Kommer att höra av mig igen snart.